Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozie urmată de incendiu: Apartament, cuprins de flăcări de la o trotinetă electrică; zeci de persoane, evacuate

ISU Iasi
Explozie apartament, pompieri

Explozie urmată de incendiu la Iași, în zona Copou, la un apartament dintr-un bloc de 10 etaje. Mai multe persoane au fost evacuate, după ce o trotinetă a explodat într-un apartament.

 

Explozie urmată de incendiu într-un apartament din Iași. Pompierii intervin marți cu mai multe autospeciale, inclusiv una de salvare de la înălțime. Potrivit ISU Iași, explozia urmată de incendiu a avut loc într-un apartament din municipiul Iași, pe bulevardul Carol, potrivit Mediafax.

Pompierii intervin cu Detașamentul 1 de Pompieri Iași cu două autospeciale de stins incendiu, o autospecială pentru salvări de la înălțime și cu o ambulanță SAJ tip B.

„Bloc cu regim P+10 etaje. Aproximativ 25 de persoane s-au autoevacuat. Victima, bărbat, de aproximativ 30 de ani era conștientă când a fost preluată de către echipajul SAJ, prezenta arsuri la membrele inferioare şi superioare. A fost afectat parțial peretele neportant și ferestrele balconului, explozia a avut loc în sufragerie”, a transmis ISU Iași.

Incendiul a fost lichidat deja de pompierii ieșeni. Deflagrația a fost cauzată de explozia unei trotinete, transmite presa locală. În acel apartament locuia cu chirie un tânăr.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.