Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozie urmată de un incendiu într-o locuință din Râmnicu Sărat: O persoană a fost rănită

ISU
incendiu jilava

Un incendiu produs de explozia unei butelii a avut loc joi într-o locuinţă din municipiul Râmnicu Sărat, incidentul soldându-se cu rănirea proprietarului, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU) Buzău.

Potrivit sursei citate, incendiul a fost semnalat prin intermediul sistemului unic de urgenţă 112. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Sărat, coordonate de ofiţerul aflat la comanda subunităţii, scrie agerpres.ro.

Citește și: Cozmin Gușă dă vina pe Traian Băsescu, pentru eșecul PMP de la alegeri! ‘Băse cel vinovat’

În momentul sosirii la locul intervenţiei, incendiul se manifesta în una dintre camerele locuinţei pe o suprafaţă de circa 20 metri pătraţi, cu degajare intensă de fum, proprietarul acesteia suferind arsuri de gradul I şi II pe aproximativ 10% din suprafaţa corpului.

Concomitent cu misiunea de localizare şi lichidare a incendiului, echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale victimei, care ulterior a fost transportată la cea mai apropiată unitate spitalicească.

Pe parcursul intervenţiei au fost identificate şi evacuate patru butelii ce prezentau risc de explozie. Formând un dispozitiv compus din mai multe linii de refulare a apei, inclusiv prin deschideri la acoperiş, în doar câteva minute, pompierii râmniceni au limitat propagarea la restul imobilului şi au lichidat incendiul ce punea în pericol locuinţa şi bunurile cetăţeanului.

Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de explozia produsă în urma acumulării de gaze de la o butelie defectă sau neinstalată corespunzător, a mai menţionat IJSU Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.