Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozii la cea mai mare închisoare din Myanmar: cel puțin 8 morți și 13 răniți

rfa.org
Myanmar

Cel puțin opt persoane și-au pierdut viața și alte 13 au fost rănite în urma producerii unor explozii la cea mai mare închisoare din Myanmar, potrivit Reuters, scrie Rador. Insein este cea mai cunoscută închisoare a juntei militare, mii de prizonieri politici fiind trimiși în această unitate după lovitura militară de anul trecut.

Două explozii s-au produs la ora locală 9.40, lângă biroul de coletărie al unității, potrivit portalului de știri independent Myanmar Now. Nu se cunosc cauzele producerii exploziilor.

Poliția a ajuns la scurt timp la fața locului și inspectează locul exploziei, a informat presa locală. Personalul închisorii și curierii care au fost răniți grav au fost evacuați din închisoare, iar persoanele care nu au suferit răni grave au fost tratate la magazinele din apropiere, potrivit BBC Burmese.

O serie de cazuri programate a fi judecate la tribunalul alăturat au fost anulate după producerea exploziilor, a transmis presa locală. Un purtător de cuvânt al juntei militare nu a putut fi contactat telefonic pentru a i se solicita informații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.