Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Exploziile de la Crevedia: Un singur rănit se mai află în stare critică

Inquam Photos
crevedia

Un singur rănit rămâne în stare critică în urma exploziilor de la Crevedia, informează sâmbătă Ministerul Sănătății, în timp ce alți doi răniți sunt intubați și ventilați mecanic, conform Mediafax.

Rănitul în stare critică este unul dintre pacienții transferați în Italia, la Milano, arată bilanțul transmis de MS. Cei doi răniți intubați și ventilați mecanic sunt internați la Lubeck, Germania.

De asemenea, sunt 10 pacienți internați în stare medie sau ușoară, dintre care 6 la Spitalul Clinic de Urgență București, 2 la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar Arseni” București și 2 la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri București.

Numărul răniților externați rămâne de 32, dintre care 31 din spitale din România și 1 din Graz, Austria, la fel și cel al pacienților decedați: 5.

În străinătate au fost transferați, în total, 12 răniți.

Peste 50 de persoane, majoritatea pompieri, au fost rănite în dubla explozie produsă pe 26 august, la staţia GPL din Crevedia. Judecătoria Sectorului 5 a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a celor doi patroni ai staţiei GPL din Crevedia, acuzaţi de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.