Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIV: Ce a OMIS să spună Kovesi la Bilanţul DNA

Inquam Photos / Octav Ganea
kovesi

Laura Codruța Kovesi a făcut joi  bilanțul DNA pentru anul 2016. Ce i-a scăpat lui Kovesi? Mihai Gâdea a prezentat joi în emisiunea Sinteza Zilei, Antena3, lucrurile care nu au fost prezentate de şefa DNA.

Un renumit supermarket dispare complet din România

- Prima chestiune pe care nu a prezentat-o este faptul că, dacă comparăm numărul de achitări din 2015 cu cel din 2016, constatăm că în 2015 au fost 35 de achitări, iar în 2016, 70.

- Un alt lucru care nu a fost spus de şefa DNA este că au fost arestări şi puneri sub acuzare celebre, de dragul PR-ului.

- Dosarele au fost însă întoarse de instanţă la DNA. Acest lucru a făcut ca opinia publică să înţeleagă că oamenii politici ioncomozi sunt eliminaţi pe baze de dosare penale.

Donald Trump AMENINȚĂ Rusia: Vrea EXTINDEREA arsenalului NUCLEAR al SUA

- Un alt lucru este că doamna Kovesi a plagiat doar 4%. Softul a arătat altceva. Persoana care este în fruntea acestei instituţii se face că nu vede.

- În marile speţe cu prejudicii majore, acolo nu s-a făcut. Fraude uriaşe cu prejudicii colosale nu au fost niciodată investigate de DNA.

- Un alt lucru nespus în raportul DNA este că înalţi judecători au stabilit că stenogramele din DNA sunt falsificate. Cazul Paltin-Sturza este elocvent în acest sens.

- Încrederea românilor în Justiţie scade cu 13%. Date ale UE. Doar 35% dintre români mai au încredere în sistemul de justiţie şi sistemul judiciar. Este cea mai mare scădere.

- Dacă presa nu ar fi prezentat cazul Negulescu, DNA nu ne-ar fi spus nimic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.