Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIV Mircia Gutău, la Antena 3: 'Traian Băsescu a spus că obiectivul său e să intre la pușcărie Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vântu și Adrian Năstase'

basescu voiculescu

Mircia Gutău a fost invitat, marți seara, la Antena 3. Asta, după ce primarul din Râmnicu Vâlcea a fost achitat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) în dosarul în care a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare pentru luare de mită. Judecătorii au anulat decizia inițială în urma rejudecării procesului în baza unei decizii CEDO.

La emisiunea lui Mihai Gâdea, Gutău a relatat o discuție pe care a avut-o cu Traian Băsescu.

”Vreau să vă spun ceva ce am auzit, dar nu am probe. Eram președintele organizației județene PD. În campania electorală, la o întâlnire de la București unde au fost toți președinții de organizații din țară, fostul președinte Traian Băsescu a zis că obiectivul său pentru al doilea mandat este ca trei oameni să intre la pușcărie: Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vântu și Adrian Năstase. A zis că trebuie să plătească.”, a spus Gutău.

Citește și: Tudor Chirilă explodează la trei ani de la Colectiv: ‘Politicieni sau funcționari publici.. n-au făcut nimic..’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.