Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIV Primul avocat al criminalului Gh. Dincă rupe tăcerea: 'După ce a vorbit cu un polițist, a mărturisit totul'

Inquam Photos / Bogdan Danescu
gheorghe dinca

Primul avocat din oficiu al criminalului, Bogdan Alexandru, a făcut duminică dezvăluiri, la România TV, despre primele momente ale anchetei în cazul crimelor din Caracal. Apărătorul a spus că, inițial, Gh. Dincă nu a recunoscut faptele, dar, după ce a vorbit cu un polițist din Olt, a recunoscut tot.

"L-am întrebat dacă este vinovat și mi-a spus că nu este vinovat. I-am explicit care sunt etapele procesului și că adevărul este cea mai bună soluție. Nu, era tăcut, nu intra foarte mult în detalii. Răspunsurile erau foarte scurte.

Cercetătorii britanici ies din nou la rampă: anunță că vor reuși să 'repare' inimile cu celule stem

Pe 27 (c.n. iulie), am stat la sediul DIICOT. Primele acuzații s-au referit la cele două fapte, vizând în ceea ce o privește pe Luiza, traficul de persoane. La Alexandra, era trafic de minori și viol. Prima dată, în timpul percheziției, pe 28 iulie, duminică, sunt anunțat de către anchetatori că vrea să-și recunoască faptele. M-a surprins pentru că spunea că nu cunoaște cine sunt aceste fete. A cerut să stea cu un polițist, să fie singur cu el. Am presupus că e de la Poliția Olt. Mi-a solicitat să rămână singur cu el, cam o oră. Imediat după ce a discutat, a mărturisit crimele. În prezența mea, a procurorului și a polițiștilor, a spus că a ucis fetele", a spus primul avocat din oficiu al criminalului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.