Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXTRAVAGANȚĂ! Cât a costat meniul la nunta lui Dragnea Jr. - vol au vent cu păstrăv afumat, file de somon și vin de Porto

Irina Tanase, Instagram
Gina Dragnea Valentin Dragnea dans

Potrivit martorilor, oaspeții lui Liviu Dragnea s-au distrat de minune la nunta anului. Dansul mirilor a dat startul petrecerii, iar liderul PSD a urcat imediat pe ringul de dans, însoțit de tânăra sa iubită, scrie libertatea.ro.

Înainte de asta, Dragnea senior a avut rolul de amfitrion. El a fost cel care i-a întâmpinat, la intrare, pe o parte din cei 700 de invitați la nunta fiului său și i-a condus spre cortul uriaș instalat pe peluza Palatului Snagov.

Acesta a fost decorat cu ghirlande și coșuri, în special cu trandafiri albi, iar din loc în loc au fost instalate candelabre elegante. Prin mijloc e străbătut de o fântână arteziană.

Meniul este practic – „pachetul de bază” de la Palatul Snagov, cel în valoare de 110 euro de persoană. Invitaților le-au fost aduse pe mese, aperitivele – file de somon afumat pe blinii cu sos de iaurt și mărar, vol au vent cu păstrăv afumat, nuci, busuioc și ceapă verde, dar și pate de ficat de pasăre cu aromă de vin de Porto, terina din piept de curcan cu ficat și ciuperci și ruladă de cașcaval și brânză cu brunoise de ardei.

Citește și: SENZAȚIE Primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea: Mirii au dansat și au ales artiști de top

Primul fel a constat în file de somon cu sos de vin alb si chives, sparanghel înfășurat în bacon și sote de ciuperci pleurotus, iar apoi, oaspeții s--au delectat cu platourile cu trei tipuri de carne: muschiuleț de porc cu cimbru verde, piept de pui marinat cu ghimbir și usturoi, cotlete de berbecuț marinate cu ulei de măsline și lime, servite cu sos quattro formaggi.

Pentru băuturi a fost amenajat și un open bar, unde invitații găsesc orice le trece prin cap în materie de coctailuri. Potrivit surselor noastre, la cele mai multe mese se servește vin alb.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.