Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

F1: Conducătorul echipei Ferrari, Mattia Binotto, şi-a prezentat demisia

ferrari
"Ferrari anunţă că a acceptat demisia lui Mattia Binotto, care pe 31 decembrie îşi va părăsi funcţia de Team Principal al echipei", a scris Ferrari într-un comunicat.

"Cu regretul pe care îl implică acest lucru, am decis să închei colaborarea mea cu Ferrari. Părăsesc o companie pe care o iubesc, din care fac parte de 28 de ani, cu seninătatea care vine din convingerea că am făcut tot posibilul pentru atingerea obiectivelor stabilite", a precizat Binotto, citat în comunicatul respectiv.

Oficialul italian, în vârstă de 53 de ani, care se afla la conducerea grupării "căluţului cabrat" din sezonul 2019, plăteşte cu scaunul său pentru eşecul său de a recuceri titlul mondial, deşi a beneficiat de maşină mult îmbunătăţită în sezonul 2022.

Relaţia dintre Binotto şi Ferrari a fost ruptă total de câteva zile, dar anunţul a fost amânat pentru că ambele părţi negociau clauzele pentru a pune capăt uniunii lor contractuale, care se încheie de comun acord, adaugă EFE.

Ferrari nu a comunicat pentru moment cine va fi succesorul lui Mattia Binotto, însă mass-media avansează numele francezului Frederic Vrasseur, actualul team manager al echipei Alfa Romeo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.