Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

F1: Pilotul Alex Albon este sub contract cu Williams până la finele lui 2025

skysports.com
audi formula 1

Proprietarul echipei de Formula 1 Williams, James Vowles, a dezvăluit, luni, că Alex Albon este sub contract până la finalul sezonului 2025, dezminţind astfel zvonurile privind viitorul pilotului thailandez, informează AFP, potrivit Agerpres.

Sezonul 2024 va debuta pe 2 martie în Bahrain, dar privirile sunt deja aţintite asupra următorului, pe care Lewis Hamilton îl va disputa la volanul unui monopost Ferrari, după anunţul de săptămâna trecută privind mutarea sa de la Mercedes la "Scuderia", astfel că la bursa zvonurilor Albon este văzut deja în locul său la Mercedes.

Pilotul thailandez, în vârstă de 27 de ani, este văzut, de asemenea, alături de alţii şi la Red Bull, la care contractul lui Sergio Perez ajunge la final în 2024. Albon a mai pilotat un monopost al echipei austriece în sezoanele 2019 şi 2020, înainte ca Red Bull să devină o forţă dominantă în Formula 1 prin Max Verstappen.

"Alex a semnat cu Williams până la finele lui 2025", a declarat James Vowles la prezentarea echipei sale pentru noul sezonul.

"Nu este un subiect pe care am vrut să-l fac public până acum, pentru că nu am avut impresia asta. Dar scopul nostru la Williams este de a crea un climat care să merite pe cineva de calibrul lui Alex", a adăugat proprietarul lui Williams.

Albon a încheiat sezonul trecut pe locul 13 în clasamentul Campionatului Mondial al piloţilor cu 27 puncte, în timp ce Williams a încheiat pe locul 7 în clasamentul constructorilor, cel mai bun rezultat al său din ultimii şase ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.