Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fațada unei clădiri din Capitală s-a prăbușit! RATB a deviat mai multe linii

metropotam.ro
ratb

Faţada unui perete al fostei fabrici de bere Rahova, de pe o suprafaţă de zeci de metri pătraţi, s-a prăbuşit miercuri dimineaţă fără a se înregistra victime, potrivit ISU Bucureşti.

LOVITURĂ pentru Elena Udrea. Iubitul ei, urmărit penal


''Această intervenţie nu va fi asociată situaţiei meteo, ţinând cont că astfel de desprinderi ale elementelor de construcţii au mai avut loc în această locaţie'', au menţionat reprezentanţi ai instituţiei pentru Agerpres

Ei au mai anunţat că, începând de marţi - ora 18,00, la sediul ISU Bucureşti-Ilfov este asigurată funcţionarea Centrelor de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei aferente municipiului Bucureşti şi judeţului Ilfov, până miercuri la ora 7,00 neavând loc evenimente asociate Codului galben meteorologic.

SCANDAL în Guvern! Vicepremierul a plecat la schi, în străinătate: Reacția lui Dragnea / VIDEO

Liiniile RATB 23, 32 și 117 au fost deviate, după cum urmează:

Linia 32 va circula pe traseul Dep. Alexandria, Cal. Rahovei, Cal. Ferentarilor, Zetari, Str Anghel Alexandru, Șos. Giurgiului, Piața Eroii Revoluției, Șos. Viilor, Str. Dr Istrate, Str.11 iunie, Piața Unirii.

Totodată, a fost înființată o linie navetă de autobuze care va asigura preluarea călătorilor de la Dep. Alexandriei, pe Calea Rahovei, până la Piața Chirigiu, cu întoarcere pe Str. Odoarei, Șos. Progresului, Cal. Rahovei, Depoul Alexandriei.

Linia 23 va circula pe traseul de bază până la Parcul Carol, apoi pe Str. Dr. Istrate, Viilor, Piata Eroii Revoluției, Șos. Giurgiului, Terminal Zețari.

Linia 117 va circula pe traseul de bază de la terminal Confort Urban până la Șos. Progresului, de unde va circula deviat pe ambele sensuri pe Str. Dr. C. Istrate, Str. 11 iunie, Piața Unirii.

Pe de altă parte, având în vedere condițiile meteo extreme de astăzi, RATB a dispus suplimentarea capacității de transport prin prelungirea programului de circulație pentru 70 de tramvaie, 228 de autobuze și 59 de troleibuze, astfel încât va fi în circulație întreg parcul disponibil de 1184 de vehicule.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.