Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fă un cadou minunat de Crăciun: Mergi la piesa 'O poveste de Crăciun'

teatru

Copiii din centrele de plasament “The Door” si “Mia’s Children”  invită părinții și copiii la piesa de teatru “O poveste de Craciun” care va avea loc Sala Studio a Universitatii Nationale de Muzica (Conservator) din București.

Spectacolul va avea loc pe 11 decembrie ora 19.30 si pe 13 decembrie ora 18.00.

Dupa piesa de teatru urmează o altă surpriza pentru copiii - povestea Acul si Barosul (actori:Alex Bugnariu si Silviu Alex)

Micuții actori din centrele de plasament vor fi ajutați de actorii Mihai Hurduc, Georgiana Vratiu, Laura Dolis, Ayana Ionescu.

Pretul unui bilet este de 35 de lei. Toți banii strânși din bilete vor merge pentru susținerea copiilor din centrele de plasament.

Pentru bilete, rezervare sau orice alte detalii, Laura - 0745793046 sau Cristi - 0732307003 va stau la dispozitie.

"Si in acest an, Hai sa Ajutam transforma copiii din centrele de plasament in actori ai unei piese de teatru. Pentru ca incurajam talentul, creativitatea si curajul copiilor de a participa intr-un astfel de proiect si pentru ca dorim sa le insuflam spiritul de initiativa, va invitam alaturi de noi in zilele de 11 si 13 decembrie, in Sala Studio a Universitatii de Muzica Bucuresti (Conservator), unde micii actori vor juca in piesa "O Poveste de Craciun". Va asteptam sa ii vedeti cat de frumos au evoluat in ultimii ani, va asteptam sa ne bucuram impreuna pentru reusita lor! Pretul unui bilet este 35 Ron, iar banii rezultati din vânzarea biletelor vor fi folositi in scopul sustinerii de activitati educationale si recreationale pentru micii actori. Hai sa Ajutam!!", se arata intr-un comunicat de presa.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.