Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FABULOS Câți bani a CÂȘTIGAT Simona Halep de la Roland Garros

halep wimbledon

Simona Halep s-a ales cu bani frumoși în urma participării la Roland Garros, de unde a fost eliminată în urmă cu puțin timp.

"Jucând trei finale din 2014 până în prezent, dintre care două consecutive, Simona Halep este jucătoarea care a încasat cei mai mulți bani la Roland Garros. A luat anul trecut 2,2 milioane pentru câștigarea turneului, la care se mai adaugă câte 1,1 milioane pentru intrarea în finală în două rânduri. Deci, din cele 30 de milioane câștigate în carieră Simona Halep a făcut 4,4 milioane numai de la Roland Garros.

Citește și: Document BOMBĂ depus de CNSAS la Curtea de Apel București în cazul colaborării lui Traian Băsescu cu Securitatea

La actuala ediție Simona și-a asigurat un cec în valoare de 415.000 de euro ca urmare a faptului că s-a calificat în sferturile de finală. Intrarea în penultimul act al competiției i-ar fi crescut această ștachetă la 590.000 de euro, cu 5,35 la sută mai mult față de ediția precedentă. Dacă ar fi intrat din nou în finală, Simona ar fi luat 1,18 milioane euro, de asemeni 5,35 la sută mai mult decât în 2018. Iar dacă ar fi triumfat a doua oară consecutiv ar fi obținut 2,3 milioane euro, cu 4,55 mai mult decât la victoria din sezonul precedent", scrie Fanatik.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.