Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Facebook a început să le ceară bani utilizatorilor din România - E mai scump decât Netflix sau Youtube premium

Meta
Meta Facebook

Meta a început să trimită mesaje utilizatorilor de Facebook și Instagram din România, în care le condiționează utilizarea rețelelor sociale de plata unui abonament lunar sau de acordul explicit pentru vizionarea de reclame.

Pentru a folosi în continuare Facebook, trebuie să alegi o opțiune.

Legislația din regiunea ta se schimb, deci introducem o nouă opțiune despre cum folosim informațiile tale pentru reclame. Înainte să confirmi alegerea ta, vei afla mai multe despre ce înseamnă fiecare opțiune. Alegerea ta se va aplica în conturile din această instanță de Administrare conturi.

Abonează-te pentru a folosi fără reclame

Abonează-te pentru a folosi conturile de Facebook și de Instagram fără reclame, începând cu 63,99 lei/lună (taxe incluse). Informațiile tale nu vor fi folosite pentru reclame.

Folosește gratuit cu reclame

Descoperă produse și mărci prin reclame personalizate, în timp ce folosești gratuit conturile de Facebook şi de Instagram. Infromaţiile tale vor fi folosite pentru reclame”, este mesajul primit de utilizatori.

Dacă alegi varianta gratis, cu reclame, compania Meta mai cere un acord utilizatorilor, şi anume de a-ţi fi folosite informaţiile pentru personalizarea reclamelor.

content-image

Abonamentul Facebook devine astfel unul dintre cele mai scumpe de pe piaţa din România. Prin comparaţie, un abonament la platforma Netflix este 11,99 de euro, cea mai scumpă dintre variante. Dar Netflix, cu tot conţinutul său, are şi abonamente de 4,99 euro şi 9,99 euro, notează Pagina de Media.

Platforma de streaming YouTube are şi ea o variantă fără reclame disponibilă în România. Preţul este de 39 de lei pe lună, dar există şi variante mai ieftine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.