Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Facebook a înregistrat noi probleme chiar de Ziua Recunoștinței

Facebook încearcă joi să rezolve problemele care împiedică de mai multe ore numeroşi utilizatori să folosească corect site-ul său de socializare şi platformele Messenger, Instagram şi WhatsApp, relatează AFP.

"Astăzi mai devreme o problemă la unul dintre sistemele noastre principale de programe a avut drept efect împiedicarea a numeroase persoane să acceseze aplicaţii ale Facebook", a declarat purtătorul de cuvânt al reţelei sociale pentru AFP.

"Am anchetat rapid, am început să restabilim accesul şi depunem eforturi acum pentru o restabilire completă. Ne pare rău pentru inconvenienţele provocate", a adăugat el.

Numeroşi utilizatori au relatat, de multe ori cu umor, despre problemele lor pe Twitter, cu hashtag-uri precum #Facebookdown şi #Instagramdown.

Citește și: Banii cheltuiți de candidați în campania pentru alegerile prezidențiale- Cine conduce topul

"Unde ne vom mai publica fotografiile cu prăjituri?", şi-a exprimat îngrijorarea o utilizatoare, referire la Ziua Recunoştinţei, care este sărbătorită joi de americani.

Potrivit site-ului Downdetector, care contabilizează problemele de funcţionare a diferitelor servicii de internet, utilizatorii tuturor platformelor Facebook s-au confruntat cu primele dificultăţi în jurul orei 13.45 GMT.

Cum se întâmplă frecvent în cazul acestui gen de probleme, diferitele regiuni ale lumii au fost afectate într-un mod aleatoriu.

Facebook revendică 2,45 miliarde de utilizatori activi lunari pe toate platformele sale, potrivit AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.