Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Facebook adoptă o nouă politică, pentru a-i împiedica pe publisherii politici americani să ruleze reclame prezentate drept ştiri

Black News
Facebook News

Facebook a anunţat marţi o nouă politică prin care va împiedica publisherii americani cu legături politice să ruleze reclame prezentate drept ştiri, în contextul în care în Statele Unite vor avea loc alegeri prezidenţiale în luna noiembrie, transmite Reuters preluat de news.ro

Potrivit noii politici, publisherii cu orice fel de legături politice vor putea să se înregistreze în continuare ca o pagină de ştiri, dat compania va aplica unele restricţii.

”Paginile de ştiri cu aceste afilieri nu vor putea să fie incluse în Facebook News”, a explicat gigantul de media socială.

Facebook va extinde politica referitoare la autorizarea reclamelor pentru a acoperi publisherii cu afilieri politice. Potrivit acestei politici, platforma face public cine a plătit o reclamă care are conţinut bazat pe opinii referitor la probleme sociale şi alegeri.

Cea mai mare platformă de socializare din lume, cu 2,7 miliarde de utilizatori activi pe ună, a fost criticată pentru abordarea permisivă a ştirilor false şi a campaniilor de dezinformare, despre care mulţi consideră că au influenţat rezultatul alegerilor prezidenţiale americane din 2016.

”Identificarea publisherilor conectaţi politic este un proces nou pentru noi şi vom învăţa să ne adaptăm aşa cum este necesar”, a adăugat Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.