Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Facebook construieşte o clonă a Clubhouse, o reţea socială în care comunicarea se realizează audio

Clubhouse a creat o nouă nişă pe social media, iar Facebook, ca de obicei, pregăteşte un rival, pentru a nu exista vreo şansă să piardă utilizatori.

Facebook are, de obicei, două tipuri de răspunsuri pregătite pentru startup-urile care vin cu o idee nouă pe zona de social media şi au potenţialul de a se transforma în rivali: fie îi cumpără, fie le copiază produsele, potrivit news.ro.

Citește și: Emil Boc a răbufnit! A luat la țintă Guvernul, după contrele cu Vlad Voiculescu: ‘Trebuie să pună capăt sistemului Pile, Cunoștințe și Relații’

Pentru că achiziţionarea rivalilor este deja unul din capetele de acuzare în procesele în care compania este acuzată de politici anticoncurenţiale, în cazul noii “stele” din social media, Clubhouse, Facebook va merge pe a doua variantă şi va lansa un produs similar.

Cel puţin asta susţin surse anonime din cadrul companiei americane, citate de The New York Times. Conform acestora, clona Facebook de Clubhouse se află acum în fazele incipiente de dezvoltare şi nu este clar când va fi lansată.

Clubhouse este o reţea socială în care comunicarea se realizează audio şi, în prezent, este disponibilă doar pe bază de invitaţie. Există foarte mult interes în jurul Clubhouse, în special după ce Elon Musk a participat la o sesiune de discuţii.

Chiar şi şeful Facebook, Mark Zuckerberg, a participat săptămâna trecută la o serie de discuţii despre viitorul tehnologiei, în cadrul unui grup de Clubhouse.

Copierea rivalilor este o îndeletnicire frecventă în zona de tehnologie, iar dezvoltarea unei clone de Clubhouse de către Facebook nu ar trebui să surprindă pe nimeni, Facebook fiind unul dintre cei mai mari copiatori în serie din această industrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.