Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Facebook face CONCURENȚĂ platformei Youtube: Va afişa videoclipuri muzicale pe rețeaua socială (presă)

businessinsider.com
facebook lupă

Facebook Inc a încheiat o serie de acorduri pentru dreptul de a prezenta videoclipuri muzicale pe platforma sa şi ar putea deveni astfel un concurent pentru serviciul YouTube al Alphabet Co., potrivit Bloomberg preluat de Reuters, anunță news.ro.

Este aşteptat ca gigantul social media să anunţe parteneriate cu trei cele mai mari case de discuri din lume - Universal Music Group, Sony Music Entertainment şi Warner Music Group -, se mai arată în articolul publicat joi, în care sunt citate surse.

Grupul Universal are în portofoliu artişti ca Taylor Swift, Lady Gaga şi Rihanna, în timp ce printre cele mai importante nume din catalogul Sony se regăsesc Beyonce, Mariah Carey şi Alicia Keyes, iar în cel al Warner Bros., Coldplay, Megadeth, The Black Keys şi Cher.

Citește și: Cozmin Gușă: Iohannis este destabilizat! N-ar mai avea discernământul și capacitatea necesare pentru a-și exercita funcția de președinte

Bloomberg a scris în luna decembrie că Facebook căuta să achiziţioneze drepturi pentru videoclipuri muzicale de la casele de discuri importante pentru a-şi susţine serviciul Watch, în timp ce TechCrunch a scris la începutul acestei luni că va putea lansa videoclipuri muzicale cu licenţă în Statele Unite, în luna august.

Cele patru companii implicate nu au comentat încă subiectul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.