Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Facebook lansează aplicația mult așteptată pentru jocuri: nouă opțiune pentru utilizatori

Facebook a lansat luni o funcţie pentru jocuri în sistem cloud pe platforma sa de socializare, permiţând utilizatorilor să acceseze prin streaming şi să joace jocuri precum "Asphalt 9: Legends" şi "WWE SuperCard" fără să fie nevoie să le descarce, transmite Reuters.

Citește și: Hotărâre a CNSU: cum poate fi îndepărtată masca în spațiile deschise. Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat/DOCUMENT

”Nu oferim separat un serviciu de jocuri în sistemul cloud”, a anunţat compania într-o postare pe blog, adăugând că toate jocurile accesate prin streaming în sistem cloud pot fi jucate pe fila de jocuri sau în News Feed, informează Mediafax.

Funcţia de jocuri a Facebook este mai mică decât serviciile similare precum Stadia (Google), GeForce NOW (Nvidia) sau Luna (Amazon.com), care concurează pentru utilizatori pe o piaţă care se dezvoltă rapid.

Noua funcţie pentru jocuri a Facebook va fi disponibilă deocamdată pentru sistemul Android şi utilizatorii web, potrivit companiei, care lucrează şi la o variantă destinată sistemului iOS al Apple.

”Apple tratează jocurile diferit şi continuă să exercite controlul asupra unei resurse proate preţioase”, a arătat Facebook, adăugând că nu este sigur dacă lansarea serviciului pe app store al Apple este o cale ”viabilă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.