Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Facebook lansează un serviciu de matrimoniale. Mark Zuckerberg e îngrijorat de câți oameni se declară singuri. Detaliile serviciului de dating

amazon.com
Facebook dating

Facebook intenţionează să introducă un serviciu de dating, a spus directorul general, Mark Zuckerberg, la conferinţa anuală F8 a companiei cu dezvoltatorii, fiind pentru prima oară când compania va încerca să ajute oamenii să formeze relaţii romantice, relatează Reuters preluat de news.ro

Zuckerberg a spus că serviciul de dating va fi unul care se va potrivi natural companiei specializată în conectarea oamenilor online.

”Sunt 200 de milioane de oameni pe Facebook care se înregistrează ca fiind singuri, aşa că în mod clar se poate face ceva acolo”, a arătat Zuckerberg.

”Funcţia va fi pentru formarea unor relaţii pe termen lung, nu doar de cuplare”, a mai spus Zuckerberg, adăugând că serviciul va fi opţional şi va fi lansat în curând. El nu a precizat o dată anume.

Serviciul de dating va respecta confidenţialitatea, aşa că prietenii nu vor putea vedea profilul de dating al persoanei respective, a spus şeful Facebook.

Îngrijorările legate de modul  în care Facebook gestionează datele utilizatorilor au crescut după ce compania a recunoscut în luna martie că datele a milioane de utilizatori au fost  obţinute în mod incorect de firma de consultanţă Cambridge Analytica.

Zuckerberg a mai spus că Facebook va introduce un buton nou, numit ”clear history”, care va permite utilizatorilor să îşi şteargă istoricul navigării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.