Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Facebook propune o nouă revoluție pentru cei cu desktop

140630-facebook-emotions-1749_4f881e85b96bea3a796ae8d7e0ab44c4

Facebook și compania de jocuri Unity au anunțat încheierea unui parteneriat prin care dezvoltatorii de jocuri Unity vor putea transfera aceste jocuri pe rețeaua de socializare, inclusiv pe viitoarea platformă de jocuri a Facebook care este în prezent în curs de dezvoltare, scrie theverge.com.

Potrivit portalului TechCrunch, platforma de jocuri, care va fi disponibilă în versiunea pentru calculatoare, a evoluat de la o aplicație ce putea fi descărcată de pe sistemele Windows (denumită Facebook Games Arcade) la o versiune beta a cărei testare a început în acest an. Platforma va fi disponibilă și pentru alte sisteme de operare pe lângă Windows și va suporta atât jocuri tradiționale întâlnite pe rețeaua Facebook, cât și jocuri mai antrenante.

Citește și: Deontologie, nene! BBC a transmis, în direct, o partidă de sex: Reporterul spunea că cei doi citesc o carte / VIDEO

Motorul Unity este aproape omniprezent în dezvoltarea jocurilor, astfel că scopul acestui parteneriat cu Facebook ar putea fi mai extins. Nu au fost dezvăluite deocamdată foarte multe detalii, însă acest parteneriat ar putea reprezenta un potențial competitor pentru cataloagele de jocuri în versiuni desktop precum Steam sau GOG, încheie theverge.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.