Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Facebook va lansa un update pentru aplicaţia sa mobilă

businessinsider.com
facebook lupă

Facebook a anunţat că va lansa în curând un update pentru aplicaţia sa mobilă, care va aduce un nou design şi o reorganizare a principalelor categorii, scrie news.ro.

Grupurile vor deveni cel mai important element al noii versiunii de Facebook. Pictograma care facilitează accesul la grupuri va fi plasată în centrul barei de butoane pentru a fi mai uşor accesibilă şi pentru a încuraja folosirea grupurilor de discuţii.

Acestea vor beneficia de o secţiunea similară newsfeed-ului, care va afişa cele mai interesante postări din grupurile pe care utilizatorul le accesează cel mai frecvent.

Conform celor de la de la Facebook, peste 400 de milioane de utilizatori ai reţelei sociale fac parte din cel puţin un grup de discuţii pe un topic pe care-l consideră important.

De o atenţie specială se bucură şi partea de evenimente a reţelei sociale, considerată al doilea punct de focus al update-ului, după grupurile de discuţii.

Citește și: Copiii din România își vor primi primele alocaţii majorate începând cu luna mai

Facebook vrea ca noua secţiune de evenimente să fie locul pe care utilizatorii îl accesează prima oară atunci când sunt în căutarea unor evenimente care se desfăşoară în apropiere.

Această secţiune organizează evenimentele în funcţie de locul în care se desfăşoară şi de data la care au loc, putând fi uşor găsit în cadrul unui calendar intuitiv. Domeniile de interes şi prietenii care participă sunt alte două elemente pe baza cărora vor fi afişate evenimente noi.

Noul design elimină albastrul tradiţionalul din partea superioară a aplicaţiei, care este acum mult mai albă. De asemenea, spun cei de la Facebook, aplicaţia ar trebui să fie şi mult mai rapidă după ce a suferit un nou proces de optimizare.

Update-ul a fost deja lansat atât pe iOS, cât şi pe Android, urmând să fie disponibil în zilele următoare pentru toţi utilizatorii.viewscnt

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.