Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FACIAS cere demisia premierului Orban, după tragedia de la Piatra Neamț

FACIAS
FACIAS

Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) solicită demisia premierului Ludovic Orban, după incendiul de la Secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț.

În același timp, FACIAS anunță că acordă asistență juridică gratuită familiilor victimelor, în cazul în care acestea vor să dea statul în judecată.

„Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) anunță că oferă asistență juridică gratuită familiilor victimelor tragediei de la Piatra Neamț, care vor să acționeze statul în judecată.

Totodată, FACIAS solicită demisia premierului Ludovic Orban, pentru eșecul în asigurarea tuturor condițiilor de siguranță în secțiile ATI, astăzu aflându-ne în situația în care secțiile de terapie intensivă din toată țara sunt supraaglomerate și nu fac față numărului mare de pacienți.

Vinovații în acest caz trebuie identificați și trebuie să răspundă, iar primul pas firesc în acest caz ar fi demisia de urgență a premierului”, se arată în comunicatul de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.