Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Facilitati pentru romanii care merg in Kazahstan

Kazahstan

In conformitate cu Hotararea Guvernului Republicii KAZAHSTAN Nr. 838 din 23 decembrie 2016 cetatenii Romaniei incepand cu 1 ianuarie 2017 pot intra, iesi, si a se afla pe teritoriul Republicii KAZAHSTAN pana la 30 de zile fara viza de la data trecerii frontierei de Stat.

In plus, de la 1 ianuarie 2017, intra in vigoare noi reguli de vize, cu un text care poate fi consultat pe site-ul oficial al Ministerului afacerilor externe al Republicii KAZAHSTAN ( www.mfa.gov.kz ), precizeaza Ambasada Kazahstanului la Bucuresti intr-un comunicat pe Facebook. In plus, de la 1 ianuarie 2017, intra in vigoare noi reguli de vize, cu un text care poate fi consultat pe site-ul oficial al Ministerului afacerilor externe al Republicii KAZAHSTAN ( www.mfa.gov.kz ), precizeaza Ambasada Kazahstanului la Bucuresti intr-un comunicat pe Facebook.

Aceasta masura  va deschide noi oportunitati pentru lumea de afaceri si va facilita colaborarile internationale in diferite domenii, se mentioneaza in comunicatul Ministerul de Externe de la Astana. Economia din KAZAHSTAN, fiind  cea mai mare din Asia Centrala, este afectata de scaderea pretului titeiului si de recesiunea din Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.