Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Familia Becali a dat o lovitură de un milion de euro

Radu Pop
sportbull.ro
Becali

Theodora Becali Mincu (28 de ani), fiica cea mare a omului de afaceri George Becali, şi soţul său, Mihai Theodor Mincu, au vândut fostul hotel Inter din staţiunea Venus într-o tranzacţie de 8 milioane de euro, care aduce familiei Becali un profit de 1,2 milioane euro, potrivit informaţiilor obţinute de Profit.ro.

Theodora şi Mihai Mincu au primit hotelul de 5 stele de la George Becali, care l-a cumpărat în 2021 de la Interagro, grupul omului de afaceri Ioan Niculae, în cadrul unei licitaţii, pentru un preţ de 6,8 milioane euro. Ioan Niculae modernizase fostul hotel Carmen cu circa 10 milioane de euro şi l-a redeschis în 2013, ulterior purtând denumirea Inter.

O nouă redeschidere a avut loc anul trecut sub denumirea Becali Hotel.

Hotelul, construit în 1971, are 5 etaje, 92 de camere, o suprafaţă construită de 2.670 metri pătraţi şi un teren de 4.584 metri pătraţi, cu acces direct la plajă, două restaurante şi piscină exterioară.

Noii proprietari vor reveni la denumirea de dinainte de 2012 a hotelului. Potrivit documentelor analizate de Profit.ro, Becali Hotel va purta numele de complex hotel-restaurant Carmen Internaţional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.