Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Familia lui Neymar ar fi plătit cauţiunea de 1 milion de euro pentru eliberarea lui Dani Alves

dani alves

Condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare de justiţia spaniolă în data de 22 februarie, pentru că a violat o tânără într-un club de noapte din Barcelona, Dani Alves a obţinut miercuri eliberarea condiţionată, după ce a plătit o cauţiune de un milion de euro, relatează Le Figaro, potrivit news.ro.

Fostul internaţional brazilian (40 de ani) îi poate mulţumi pentru eliberare familiei Neymar. Potrivit La Vanguardia, clanul Neymar a fost de acord să plătească cauţiunea pentru a obţine undă verde de la tribunalul din Barcelona pentru eliberarea lui Alves.

Fostul atacant al Paris Saint-Germain i-a oferit deja ajutorul conaţionalului său în urmă cu câteva săptămâni, după ce acesta a fost inculpat. Tatăl lui Neymar a confirmat pentru CNN că a contribuit la plata cheltuielilor de judecată şi a despăgubirilor victimei, în valoare de 150.000 de euro.

"Familia ne-a cerut ajutorul. Daniel nu avea bani pentru a se apăra, iar termenul limită pentru a plăti apărarea se apropia de sfârşit. Gândiţi-vă, în niciun moment nu aş putea refuza ajutorul unui prieten care încearcă să se apere de o acuzaţie", a declarat tatăl în urmă cu câteva săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.