Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Familia Mirelei, tânăra ucisă și tranșată de un afacerist turc, cerere de ultim moment depusă la Parchet

facebook
femeia ucisa si aruncata pe camp bucuresti

Familia Mirelei, tânăra ucisă și tranșată de un afacerist turc, cere ca bărbatul să fie judecat pentru violență în familie și nu doar pentru omor, ceea ce i-ar aduce un spor de pedeapsă, echivalentul omorului calificat care e pedepsit cu maxim 25 de ani.

 

Avocatul Adrian Cuculis spune că familia Mirelei a venit cu o cerere de ultim moment. Practic, familia fetei ucise, tranșate și apoi aruncate pe câmp, cere ca bărbatul să fie judecată și pentru violență în familie, având în vedere faptul că între cetățeanul turc și aceasta exista o relație de concubinaj.

Cererea a fost depusă marți dimineața la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița și prin aceasta se solicită o schimbare a încadrării faptei cu raportare la violența în familie.

„În mod normal, după admitere, ar trebui să ducă la creșterea posibilei pedepse în zona limitei speciale cu ¼ respectiv echivalentul omorului calificat, adică pedeapsă până la un maxim de 25 de ani. În momentul de față, fapta este încadrată ca omor simplu ceea ce ar putea să fie pedepsit cu un maxim de 20 de ani”, spune avocatul Cuculis, citează Mediafax.

Mirela a fost ucisă de cetățeanul turc, cel mai probabil în locuința acestuia, apoi cadavrul a fost tranșat și transportat pe câmp, în zona Autostrăzii A1. Bărbatul a recunoscut fapta și le-a spus anchetatorilor că inițial s-a certat cu femeia pentru o datorie de 10.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.