Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Familia românului răpit în Burkina Faso, APEL disperat. Decizia CSAT

iulian ghergut rapit burkina faso

Familia lui Iulian Gherguţ, românul răpit în Burkina Faso, cere ajutor autorităţilor. Oamenii solicită statului să plătească răscumpărarea, pentru ca bărbatul să poată fi eliberat.

Reacţia familiei vine după ce o înregistrare video cu românul răpit de gruparea Al Mourabitoun a fost postată pe internet. Filmuleţul a apărut la aproape cinci luni de la răpirea lui Iulian Gherguţ.

Vezi şi: CUTREMURĂTOR Răpitorii românului din Burkina Faso au publicat o înregistrare cu acesta / VIDEO

Potrivit Antena 3, rudele bărbatului cer autorităţilor din România şi din Burkina Faso să facă tot ce le stă în putinţă pentru ca Iulian Gherguţ să se poată întoarce acasă. Părinţii lui Iulian Gherguţ locuiesc în Italia de mai bine de zece ani, la o rudă.

În urmă cu o sătămână, surse diplmative au confirmat pentru STIRIPESURSE.RO că Iulian Gherguţ a fost găsit, însă decizia CSAT a fost de a nu negocia cu teroriştii şi, prin urmare, de a nu plăti răscumpărarea.

Românul a fost răpit pe 4 aprilie, la o mină din Burkina Faso, deţinută de omul de afaceri de origine română Frank Timiş. Înregistrarea video în care apare Iulian Gherguţ are 1 minut şi 8 secunde. Românul pare a fi costumat în veşminte islamice. Iulian Gherguţ îşi salută părinţii şi cere ajutor, pentru a putea fi eliberată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.