Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Familii celebre cărora procurorii le-au făcut programul de Paște

DNA

Politicienii cu dosare penale vor ţine minte cu siguranță Paştele din acest an.

Mai ales cei care sunt anchetaţi în aceleaşi dosare cu membri ai familiei. Procurorii au fost cei care au decis pentru ei cum îşi vor petrece sărbătorile. Unii, aflaţi în arest la domiciliu, n-au voie să schimbe nicio vorbă, nici chiar de Paşte, cu copiii lor. Le-au interzis-o anchetatorii DNA, care spun că în acest fel ar influenţa cercetările în dosare.

Alin şi Dorin Cocoş. Unul dintre cele mai cunoscute cupluri tată-fiu din România. Amândoi cu dosare grele la DNA! Şi tocmai din pricina acestor dosare petrec Paştele separat. Au împărţit acelaşi arest timp de două luni. Nu şi-au vorbit, nu s-au văzut. Le este interzis să vorbească, pentru că procurorii spun că ar putea să influenţeze ancheta. Juniorul se află acum în arest la domiciliu. Acuzat în dosarul Bica 2, Alin Cocoş nu s-a aşezat la masă de Paşte alături de tatăl său, Dorin Cocoş, cercetat pentru corupţie în acelaşi dosar, dar şi în Microsoft. Omul de afaceri este arestat preventiv.

Alt arest, alt cuplu celebru! Andrei şi Viorel Hrebenciuc au stat împreună după gratii la Braşov. Procurorii anticorupţie susţin că ar fi făcut afaceri ilegale cu retrocedări de păduri. Paştele îl sărbătoresc în arest la domiciliu. Fiecare la domiciliul său, însă! Chiar dacă dosarul a fost trimis în judecată, anchetatorii le-au interzis să ia legătura.

Tot pentru presupuse retrocedări ilegale sunt cercetaţi şi soţii Adam. El e avocat, ea e judecător. Au fost arestaţi, dar acum sunt liberi şi se pot întâlni pentru că au dezlegare de la procurori. Lista de cumpărături şi pregătirile pentru Paşte le-au făcut împreună. Sunt trimişi în judecată alături de Andrei şi Viorel Hrebenciuc.

Mircea Cosma, preşedintele consiliului judeţean Prahova, și fiul său Vlad Cosma, parlamentar. Amândoi dau socoteală procurorilor DNA din Ploieşti. Sunt acuzaţi că ar fi sprijinit grupul infracţional organizat al cumnatului premierului, Iulian Herţanu. Periodic merg şi în faţa instanţei pentru că au fost trimişi în judecată şi în alt dosar. În ciuda anchetei pentru corupţie, familia se poate aşeza, de Paşte, în jurul aceleiaşi mese. Anchetatorii spun că întâlnirile celor doi n-ar mai putea să influenţeze investigaţia din dosar.

sursa: digi24

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.