Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii echipelor oaspete vor putea merge pe stadion în derby-urile dintre Celtic și Rangers

CGTN
suporteri marseille

Fanii lui Rangers și Celtic vor putea cumpăra din sezonul viitor bilete în sectorul rezervat suporterilor oaspeți pentru meciurile dintre cele două rivale din Glasgow, după ce Liga Profesionistă de Fotbal din Scoția (SPFL) a declarat vineri că se vor oferi de către cluburi aproximativ 5% din bilete, potrivit mediafax.

Fanii echipelor oaspete nu au putut fi prezenți pe stadioane în ultimele derby-uri dintre Celtic și Rangers din cauza unei dispute legate de vânzarea biletelor, pe motiv de siguranță a fanilor.

Noua reglementare privind biletele stabilită de SPFL însă va permite ca aproximativ 2.500 de fani ai lui Celtic să fie prezenți pe stadionul Ibrox, în timp ce în jur de 3.000 de fani ai lui Rangers ar putea ajunge pe Celtic Park, relevă Reuters.

"Acest lucru va intra în vigoare începând cu sezonul 2024-2025 al Scottish Premiership, sub rezerva îndeplinirii tuturor cerințelor necesare atât pe Ibrox, cât și pe Celtic Park", a precizat SPFL într-un comunicat.

"Această decizie nu se referă la cele două meciuri de campionat rămase între cele două cluburi în sezonul 2023-2024, care vor rămâne la o alocare zero pentru suporterii din deplasare", arată sursa citată.

Celtic este pe primul loc în campionat după 30 de meciuri, cu un punct în fața lui Rangers, care are un meci mai puțin.

Luna trecută, Rangers a fost nevoită să anuleze toate biletele cumpărate de fanii lui Celtic pentru meciul de pe Ibrox din prima ligă feminină scoțiană din cauza a ceea ce clubul a descris ca fiind ”un risc privind suporterii”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.