Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii englezi, sfătuiți de poliție să se manifeste cu bun-simț la Euro 2024

romania euro 2024

Poliția engleză îi sfătuiește pe fanii care vor merge la turneul final al Campionatului European 2024, găzduit de Germania, să se manifeste cu bun-simț. Marea Britanie va trimite cel mai mare detașament de polițiști din istorie la un astfel de eveniment, au anunțat autoritățile de la Londra.

Poliția engleză a declarat că suporterii care vor merge la Euro 2024, turneu găzduit de Germania, ar trebui ”să își folosească bunul-simț, pentru a evita să încalce legile germane privind ordinea publică”.

Marea Britanie va trimite cel mai mare detașament de polițiști din istorie la un astfel de eveniment, pentru a lucra cu omologii lor germani spre a ajuta la supravegherea turneului, la care sunt așteptați să ajungă peste 300.000 de fani, mulți dintre ei fără bilete, relatează Reuters.

Poliția britanică și Ministerul de Externe de la Londra vor oferi îndrumări fanilor pentru a-i ajuta să evite încălcarea legislației germane.

”Majoritatea fanilor știu ce este corect și ce este greșit. Să fim realiști, pentru unele dintre aceste lucruri nu este nevoie să ți se spună că vor fi considerate infracțiuni în orice democrație occidentală normală, așa că există un element de bun-simț aici", a declarat Mark Roberts, responsabilul pentru poliție în domeniul fotbalului din cadrul Consiliului Național al Șefilor de Poliție din Marea Britanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.