Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii lui AC Milan pregătesc o atmosferă ostilă pentru Donnarumma (PSG) în Liga Campionilor

www.gsp.ro
Donnarumma Milan

Fanii echipei AC Milan îi pregătesc o primire ostilă portarului Gianluigi Donnarumma (PSG), marţi seara, la partida dintre cele două formaţii de pe San Siro, din Liga Campionilor, scrie AFP.

Fluiere, bani falşi confecţionaţi din hârtie şi tricouri speciale vor fi folosite de suporteri pentru a "denunţa", potrivit acestora, lăcomia şi trădarea lui Donnarumma, care în 2021 a părăsit gruparea milaneză pentru a merge la PSG, potrivit Agerpres.

Potrivit presei italiene, ultraşii din gruparea Curva Sud au plănuit să distribuie înainte de începerea meciului tradiţionalele fluiere şi mănunchiuri de bancnote contrafăcute pe care să le arunce la intrarea pe teren a portarului. Unii vor purta şi tricouri purtând numărul 71, sinonim în regiunea Napoli, de unde provine Donnarumma, cu un om fără valoare.

Portarul echipei italiene le-a rănit sentimentele suporterilor lui AC Milan în 2020-21, sugerând că urmează să-şi prelungească contractul, înainte de a întoarce spatele clubului său şi de a semna cu PSG.

"Ştim că relaţia dintre Gianluigi şi club s-a terminat destul de neplăcut, pentru el va fi dificil să evolueze acum pe San Siro", a spus portarul lui AC Milan, Mike Maignan.

De la plecarea sa, Donnarumma (251 de meciuri în tricoul Rossonero) a jucat pe San Siro, dar cu echipa Italiei, în octombrie 2021, în semifinala Ligii Naţiunilor pierdută (2-1) împotriva Spaniei şi în septembrie anul trecut, într-un meci de calificare la Euro-2024, împotriva Ucrainei (2-1). El a fost mereu fluierat când atingea mingea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.