Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii lui Bayern Munchen, interzişi la meciul din deplasare din sferturile Ligii Campionilor

liga campionilor

Suporterii lui Bayern Munchen nu îşi vor putea însoţi echipa la meciul din deplasare din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, din cauza unei sancţiuni dictate de UEFA pentru conduita lor din meciul cu Lazio (3-0), din 5 martie.

La un meci din octombrie, disputat la Copenhaga, unde Bayern s-a impus cu 2-1, UEFA a amendat clubul german cu 40.000 de euro pentru că fanii germani au aprins materiale pirotehnice în tribune, iar clubul a primit o partidă de interdicţie a fanilor în deplasare cu suspendare. Incidentul de la meciul cu Lazio, la care fanii germani au aruncat din nou pe teren artificii, a activat automat sancţiunea de interdicţie a suporterilor.

Clubul bavarez a anunţat că nu va face apel la această sancţiune.

''Vom accepta această sancţiune. Nu numai că materiale pirotehnice au fost aprinse, dar au fost şi aruncate deliberat în teren, punând în pericol spectatorii. Faptul că acum trebuie să jucăm fără sprijinul fanilor noştri este o lovitură mare. Un mic grup de agresori individuali au făcut un deserviciu tuturor susţinătorilor noştri şi ai echipei'', a declarat directorul executiv al lui Bayern, Jan-Christian Dreesen.

Bayern a eliminat-o pe Lazio în optimi cu scorul general de 3-1 şi îşi va afla adversarul din sferturi cu prilejul tragerii la sorţi de vineri. Meciul tur din sferturi va avea loc pe 9/10 aprilie, iar a doua manşă pe 16 sau 17 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.