Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii lui Dinamo au oprit meciul cu CFR Cluj pentru câteva minute, după ce au aprins petarde

Inquam Photos / Sandor Manases
Inquam bătaie Dinamo

Fanii lui Dinamo au venit în număr mare pe Stadionul "Doctor Constantin Rădulescu", la meciul cu CFR Cluj, în ciuda interdicţiei primite de galeria "câinilor" pentru următoarele cinci jocuri din deplasare, iar incidentele nu au întârziat să apară la partida care a început sâmbătă, de la ora 21:00.

Suporterii dinamovişti au aprins mai multe petarde, iar jocul a fost oprit timp de aproximativ două minute. Arbitrul Andrei Chivulete a oprit partida în minutul 22 şi a mers la marginea terenului, unde a discutat cu observatorul LPF, Cătălin Cursaru.

Jocul s-a reluat după aproximativ două minute, iar suporterii dinamovişti au primit un avertisment la staţia de ampificare a stadionului.

În urma incidentelor de la meciul cu Viitorul, din prima etapă, scor 0-5, când mai mulţi suporteri dinamovişti au intrat pe teren, Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat, vineri, clubul Dinamo cu interzicerea galeriei la următoarele cinci jocuri disputate în deplasare.

Totuşi, suporterii dinamovişti au intrat pe stadionul din Gruia, însă fără a purta însemnele clubului pe care îl susţin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.