Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii lui Florin Salam sunt în stare de ȘOC: Anunțul făcut de manelist

A.C.
Florin Salam

Veste proastă pentru fanii lui Florin Salam. Cântărețul a transmis, pe pagina de Facebook, că nu va mai susține concerte în România, începând cu 4 octombrie.

„Tin sa imi anunt toti fanii ca incepand cu data de 4 octombrie nu voi mai concerta in tara. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine la cele mai frumoase evenimente sustinute in Romania. 
Pe pagina de facebook in continuare se vor posta concertele din strainatate”, a scris Florin Salam.

Bineînțeles, vestea i-a întristat pe fani, care au reacționat imediat:

„Te cred Florin la cata rautate si invidie este nu ai de ales dar nu conteaza unde susti concerte tu sa fi bine ai grija de tine te-am sustinut te sutin si te voi sustine din pacate asta este Romania.”, a comentat un fan.

„Continua sa faci ravagii peste hotare! Esti eroul meu!”, este mesajul de încurajare al altui fan.

Un alt fan a scris: „Domnule Salam! Vă rugăm să revizuiți decizia. Pe noi, fanii, ne întristează foarte tare!”

„De ce? asta e tara ta! nimeni nu iti poate interzice sa canti aici. nu sant deacord cu asaceva! ar fi trebuit sa spui ca nu vei mai concerta in strainatete. oricum nici nu cred ca e chiar florin salam care scrie pe aceasta pagina el nu este un las sa fuga de probleme... si rezolva orice problema cu fruntea sus... noi asa te cunoastem sau gresesc? pe de o parte te inteleg perfect uneori comportamentu romanilor lasa de dorit dar totusi sa nu ii punem pe toti in aceiasi oala.. mai santem si noi restul care te apreciaza, respect si mai ales vor sa te auda cantand... o seara minunata !”, este mesajul altui fan.

„Chiar daca visul meu era sa te vad in carne si oase eu nu ma voi lasa batuta si voi tine vie in mine amintirea ta ori de cate ori voi da replei melodiilor tale”, a notat un alt fan.
Însă, cum era de așteptat, există și români care au aplaudat decizia manelistului. „Mulțumim, ANAF” este mesajul favorit al celor care se bucură de anunțul acestuia.
Florin Salam nu este la primul moment în care își pune fanii pe jar. Acesta a mai avut câteva momente delicate în cariera. Primul, când a avut probleme grave de sănătate, cu vocea, fiind nevoit să aibă o pauză de la concerte de câteva luni, dar și când, din cauza problemelor pe care le-ar fi avut cu anumite clanuri interlope, s-a zvonit că a părăsit țara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.