Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii lui Michael Jordan pot licita pentru un echipament purtat de el în ultimul său sezon la Chicago Bulls, în finala Conferinţei de Est

Complex
Michael Jordan

Fanii lui Michael Jordan pot licita pentru un echipament purtat de el în ultimul său sezon la Chicago Bulls, în finala Conferinţei de Est. Jordan şi Bulls au câştigat în 1998 al şaselea titlu în NBA, anunță MEDIAFAX.

Fanii lui Michael Jordan, care dispun și de bani, ar putea licita pentru un echipament purtat de el în ultimul sezon la Chicago Bulls.

Citește și: Cozmin Gușă vorbește despre Operațiunea Manipularea: Iohannis și Orban vor să isterizeze populația

Cei de la Goldin Auctions vând echipamentul lui Jordan din finala Conferinţei de Est cu Indiana Pacers, aceştia estimând că vor încasa peste o jumătate de milion de dolari.

Jordan a purtat echipamentul în meciurile 3 şi 4 ale seriei cu Indiana Pacers, când a dat 30, respectiv 28 de puncte. Chicago Bulls a pierdut meciurile, dar a câştigat în cele din urmă seria cu 4-3.

Restul a fost istorie: Jordan şi Bulls au trecut apoi de Utah Jazz, cu 4-2, la general, şi au luat pentru a şasea oară inelele de campioni în NBA.

Citește și: SURSE Delapidarea de pe Otopeni s-a făcut față de compania Wizz Air de unii angajați ai companiei sale de catering - Se sustrăgea inclusiv mâncarea

„Ne aşteptăm ca echipamentul lui Jordan să se vândă în timp record şi să devină cel mai valoros din istorie”, a spus fondatorul Goldin Auctions, Ken Goldin pentru TMZ Sports.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.