Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii lui PAOK au pătruns într-un studio de televiziune pentru a protesta faţă de deciziile luate după incidentele cu Olympiacos

www.news.at
PAOK Salonik fani

Aproximativ 40 de fani ai echipei PAOK Salonic au pătruns în studioul local al postului de televiziune ERT 3 şi l-au obligat pe un prezentator să le citească un mesaj timp de cinci minute. Ei au anunţat că acţiunea este în semn de protest faţă de deciziile luate de liga greacă după incidentele cu Olympiacos.

Suporterii au plecat apoi fără a provoca vreun incident şi nu a fost efectuată nicio arestare.

"Conducerea ERT3 condamnă cu fermitate invadarea sediului local de către suporterii unei echipe în timpul unei emisiuni în direct. Ei s-au comportat într-un mod profund antidemocratic, departe de spiritul sportiv", a anunţat postul de televiziune, potrivit News.ro.

Fanii echipei lui Răzvan Lucescu au dorit să protesteze astfel faţă de "cel mai mare scandal sportiv din toate timpurile".

Comisia de disciplină a ligii de fotbal din Grecia a decis, luni, depunctarea şi amendarea echipei lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, ca urmare a incidentelor care au dus la nedisputarea meciului cu Olympiacos. În plus, liga a hotărât ca Olympiacos să fie declarată câştigătoarea cu 3-0 a partidei de luna trecută.

Potrivit superleaguegreece.net, PAOK a fost penalizată cu trei puncte şi amendată cu 30.000 de euro.

De asemenea, echipa lui Răzvan Lucescu va trebui să dispute două meciuri fără spectatori.

În data de 25 februarie, antrenorul formaţiei Olympiacos Pireu, spaniolul Oscar Garcia, a fost lovit în faţă de un obiect aruncat din tribune, o rolă de hârtie, înainte de ora programată pentru startul jocului cu PAOK. După acest incident, jucătorii echipei din Pireu au mers la vestiare şi nu au mai vrut să joace, din cauza atmosferei incendiare de pe Stadionul Toumbas. Garcia s-a simţit rău şi a fost transportat la spital. Suporterii echipei PAOK Salonic au considerat că antrenorul Oscar Garcia a exagerat amploarea loviturii primite, în urma aruncării unui obiect din tribune, şi au încercat să forţeze accesul la vestiare pentru a le cere socoteală oaspeţilor. Poliţia a folosit gaze lacrimogene pentru a-i împrăştia pe suporteri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.