Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii lui Ponta, protest în faţa sediului DNA. Ponta: 'O asemenea iniţiativă este total greşită'

ponta dna agerpres

Fanii fostului premier Victor Ponta se mobilizează pe Facebook pentru un protest. Marți, de la ora 19.00, aceştia vor să se strângă în faţa sediului DNA, pentru a-şi exprima nemulţimirea față de "campania discreționară" a procurorilor.

"Comunitatea românilor care cred în nevinovăția lui Victor Ponta și doresc oprirea campaniei discreționare condusă de instituțiile de forță din România. Mâine poți chiar tu victima sistemului!", se arată în descrierea evenimentului de pe Facebook, care este susţinut şi de PRU.

Vezi şi: PRU continuă campania de imagine: Apel la Dragnea şi Tăriceanu, împotriva lui Cioloş

Până la ora publicării acestui articol, aproape 400 de oameni şi-au anunţat participarea la protest. În schimb, Victor Ponta nu este de acord cu acţiunea simpatizanţilor săi. El a făcut apel pe Facebook la renunţarea la eveniment.

"Desi cred ca pot fi intentii bune, o asemenea initiativa este total gresita - ma opun ferm acestei idei si ii rog pe toti cei care sunt cu adevarat alaturi de mine (ca si toti cei care mai cred intr-o societate democratica) sa NU protesteze in fata DNA, nu ar ajuta la nimic si ar da un semnal total gresit!

Eu merg maine si de cate ori va fi cazul in fata judecatorilor. Justitie adevarata poate fi facuta doar in sala Tribunalului (nu pe strada, nu la TV, nu in alte locuri) - cu acuzarea prezentand probele pe care le considera si cu mine demonstrand ca sunt nevinovat! Judecatorii vor decide, iar noi vom respecta aceste decizii!

Va multumesc pentru gandurile bune si opiniile de sustinere - atat din partea celor care tin la mine, cat si din partea celor care lupta pentru niste principii (indiferent de persoana in cauza)! Acest sprijin conteaza pentru mine si familia mea - NU insa demonstratii in fata DNA sau a altor institutii publice!", scrie Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.