Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii napoletani sunt devastaţi de vestea morţii idolului lor, Diego Maradona: 'Fotbalul și-a pierdut Dumnezeul'

Maradona

Fanii echipei de fotbal SCC Napoli sunt devastaţi de vestea morţii idolului lor, Diego Armando Maradona: „Fotbalul și-a pierdut Dumnezeul! Învață-i pe îngeri cum se joacă fotbal”, scriu ei.

„Întreaga lume așteaptă cuvintele noastre. Dar există oare cuvinte care să exprime durerea pe care o trăim? Acum este momentul pentru lacrimi. Va veni timpul și pentru cuvinte”, este primul mesaj postat pe pagina oficială a fanilor echipei de fotbal SSC Napoli, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Ionel Dancă lansează un nou atac la adresa PSD: A făcut tot posibilul să împiedice combaterea răspândirii epidemiei

În doar câteva minute, mii de suporteri napoletani și-au exprimat durerea cauzată de anunțul morții celui poreclit „El Pibe de Oro".

Napoli a fost echipa la care celebrul jucător argentinian a petrecut cea mai lungă perioadă a carierei sale. Cu el în echipă, Napoli a câștigat Il Calcio pentru prima dată în istoria clubului în 1987, performanță repetată în 1990.

Maradona și-a mai condus echipa în calitate de căpitan și spre câștigarea Cupei UEFA (1989), a Cupei (1987) și Supercupei Italiei (1990).

Napoletanii îşi iau rămas bun de la cel care a făcut o lume întreagă să se bucure de fotbal prin mesaje pline de emoţie.

Gaetano Cotugno: „Regele fotbalului, cel care a făcut lumea să se bucure... o bucată de Napoli dispare odată cu tine. Minunat, imens și unic, Diego Maradona. Nimeni altcineva nu va fi vreodată ca tine".

Simone Pavesi: „Ați fost, sunteți și veți fi bastionul nostru, stindardul nostru, stânca noastră, mândria noastră, pasiunea noastră".

Davide Roma: „Regele fotbalului este mort. Sper că noul stadion San Paolo să primească de acum numele său".

Pietro Toscano: „La revedere Diego, astăzi o bucată din istoria noastră a murit cu tine ... o bucată din noi".

Luca Consalvo: „Am avut o avere care nu poate fi exprimată în cuvinte. Cine iubește nu uită".

Luigi Terra: „Astăzi fotbalul și-a pierdut Dumnezeul!!!".

Citește și: Ministrul Finanțelor a făcut anunțul: Am semnat plata externă către CE, reprezentând avans vaccin Covid-19

Cuvintele de regret vin chiar și dinspre fanii cluburilor rivale:

Mario Bellini: „Salut Diego, sunt milanist, dar am avut norocul să te văd jucând, fără îndoială cel mai mare din toate timpurile, inimitabil. O mare parte a fotbalului dispare odată cu tine".

Alți fani au chiar au găsit şi puterea să glumească.

Simone Montecroci: „Ciao, să îi înveți pe îngeri și pe prietenul tău Escobar cum se joacă fotbal".

Diego Armando Maradona, în vârstă de 60 de ani, a murit, miercuri, cel mai probabil din cauza unui stop cardiorespirator.

Ziarul argentinian Clarin vorbește despre „un stop cardiorespirator” suferit de Maradona în casa sa din Tigre, unde s-a stabilit după operația la cap.

Maradona avea 60 de ani și a fost externat de zece zile din spital, după o operație delicată de îndepărtare a unui cheag de sânge.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.