Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii se pot înscrie pe site-ul UEFA pentru a-şi exprima intenţia de a cumpăra bilete la Euro-2020

Evening Standard
UEFA

Fanii se pot înscrie pe site-ul UEFA pentru a-şi exprima intenţia de a cumpăra bilete la meciurile turneului final al Euro-2020, informează FRF. Cu acest prilej, Federaţia Română de Fotbal a prezentat o secţiune informativă specială pe site-ul frf.ro, potrivit news.ro.

Biletele pot fi cumpărate exclusiv de pe site-ul UEFA, începând cu 12 iunie 2019. Până atunci, doritorii îşi pot deschide contul de utilizator pe site-ul UEFA pentru a-şi exprima intenţiile. Acest pas este obligatoriu în procedura de achiziţie şi este recomandabil să fie parcurs din timp. Înscrierea pentru bilete se face la adresa https://euro2020.tickets.uefa.com.

În cazul foarte probabil în care numărul solicitărilor va fi mai mare decât numărul biletelor, se va apela la o loterie organizată de UEFA. În prima fază, care durează până pe 12 iulie 2019, se vor pune în vânzare 1 milion de bilete, restul până la 3 milioane urmând a se comercializa la sfârşitul anului, după ce se cunosc echipele calificate la EURO 2020.

Informaţii despre biletele la EURO 2020 se pot găsi şi pe site-ul FRF, la adresa frf.ro/ticketing. Prezentarea secţiunii şi a altor informaţii despre turneul final a fost realizată de Răzvan Mitroi, manager de comunicare al proiectului.

În cadrul întâlnirii cu presa de la Cluj-Napoca, Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a prezentat importanţa recentei decizii a UEFA de a acorda Bucureştiului găzduirea festivităţii tragerilor la sorţi pentru turneul final: ”România va avea o expunere internaţională majoră prin acest eveniment şi avem şansa uriaşă de a ne poziţiona ca un actor important în zona de diplomaţie sportivă, nu doar la nivel regional, ci chiar internaţional”. Evenimentul va avea loc pe 30 noiembrie 2019, la ROMEXPO.

Diana Pirciu, manager pentru voluntari al EURO 2020, le-a vorbit jurnaliştilor despre programul de recrutare şi despre experienţa care îi aşteaptă pe voluntari la turneul final. ”Alătură-te echipei de voluntari EURO 2020! O dată în viaţă ai această şansă!” – este îndemnul Dianei Pirciu. Mai multe informaţii despre voluntariatul la EURO 2020 se găsesc la adresa frf.ro/voluntari.

Din echipa FRF prezentă la Cluj-Napoca au mai făcut parte Miodrag Belodedici, Ambasador EURO 2020 Bucureşti, şi Lucian Sănmărtean, participant cu Naţionala României la EURO 2016. Cei doi foşti mari fotbalişti au împărtăşit experienţa lor la ediţiile trecute ale Campionatului European şi bucuria pe care au trăit-o când s-au aflat alături de marii jucători ai continentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.