Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fântâna publică Izvorul Rece, o nouă investiție în beneficiul locuitorilor Sectorului 4

Primarul Cristian Popescu-Piedone a verificat stadiul lucrărilor la fântana publică de mare adâncime de pe strada Izvorul Rece. Acest obiectiv de investiții este cel de-al doilea de acest gen, realizat pe raza Sectorului 4 la inițiativa Edilului, după ce în anul 2012 acesta a inaugurat Făntăna Tudor Arghezi, situată pe una dintre esplandele Orașelului Copiilor.

Amplasată pe domeniul public, fântâna a fost gândită pentru a deservi cetățenii din zonă, în special în contextual menținerii temperaturilor caniculare.

Valoarea investiției însumează 40.000 lei.

„ Foarte mulți cetățeni sunt mulțumiți de calitatea apei Fântânii din Orășelul Copiilor și au solicitat realizarea unor noi astfel de investiții și în alte locații din Sector. Astfel am decis să construim pe domeniul public fântâna de pe strada Izvorul Rece, care este aproape de finalizare, și o vom inaugurare peste 2 zile. Venim astfel în sprijinul cetățenilor, punându-le gratuit la dispoziție apă potabilă. Aflându-mă zilnic în teren, voi căuta noi locații pe domeniul public, în vederea realizării unor noi astfel de obiective de investiții. Consider că este de datoria noastră, a autorităților publice locale, să asigurăm un nivel de confort urban și să utilizăm banul public în strictul interes al cetățenilor.”, a spus primarul Cristian Popescu-Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.