Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FĂRĂ PRECEDENT: ȘAPTE din ZECE polițiști vor să își SUSPENDE activitatea din cauza înghețării salariilor

Polițiștii sunt epuizați, se simt discriminați în raport cu alte categorii profesionale, spun că nu au fost protejați de superiori și se gândesc la proteste. Sunt concluziile unui sondaj făcut în rândul polițiștilor privitor la efectele epidemiei de Covid 19. La întrebări au răspuns mii de polițiști

Sondajul a fost realizat de Sindicatul Europol prin mijloace electronice, utilizându-se o platformă de sondare. 4.837 de polițiști din 31 de județe și din București au răspuns întrebărilor privitoare la efectele pe care epidemia de Covid 19 le-a produs asupra lor.

Citește și: BREAKING DNA începe anul în FORȚĂ: contract NOU pentru INTERCEPTĂRI

Conform rezultatelor, 94% din polițiști consideră că fără implicarea lor în activitățile de combatere a epidemiei Guvernul nu va mai putea aplica măsurile de prevenire stabilite. De asemenea, 7 din 10 polițiști sunt dispuși să suspende activitatea, ca formă de protest, în cazul în care nu se va reveni asupra înghețărilor salariale. Totodată, 8 din 10 polițiști au răspuns că nu au fost luate măsuri suficiente sau chiar deloc, de către șefi, pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus în rândul personalului.

Nu în cele din urmă, 8 din 10 polițiști resimt puternic efortul și sunt mult mai epuizați ca urmare a activităților întreprinse pe durata epidemiei decât înainte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.