Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FĂRĂ PRECEDENT: Angajaţilor ANAF le-a fost intezisă corespondenţa cu 'organele reprezentative ale puterilor statului'

antena3.ro
anaf

O circulară internă a ANAF, semnată de preşedintele instituţiei, Ionuţ Mişa, interzice subordonaţilor lui să mai poarte corespondenţă cu "organele reprezentative ale puterilor statului", inclusiv cu Ministerul Finanţelor, instituţia care coordonează ANAF, fără avizul său personal. Documentul a fost trimis publicaţiei economica.net de către fostul şef al Fiscului, Gelu Diaconu.

Ordinul şefului ANAF apare la scurtă vreme după ce Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor şi, legal, superiorul lui Ionuţ Mişa, a mers în sediul ANAF şi a criticat dur performanţele slabe ale instituţiei în ce priveşte colectarea veniturilor din taxe şi impozite la buget.

Vezi şi: Toți utilizatorii de telefoane cu Android sunt vizați: Anunț major făcut de Google despre o nouă funcție

"Culmea prostiei și a tupeului! Cum este transformat ANAF-ul in feuda lui Dragnea si a slugii lui, Ionut Misa!

Presedintele ANAF, Ionut Misa, pionul lui Pablito, interzice subordonatilor orice forma de comunicare cu alte institutii ale statului roman, inclusiv cu Ministerul de Finante, in a carui subordine se afla!

Acest ordin se regaseste intr-o adresa oficiala semnata chiar de presedinte(!), care mi-a fost transmisa de angajatii ANAF, socati inca o data de abordarea si managementul comunistoid si paranoic impus de sluga lui Pablito, si pe care am transmis-o catre presa. O puteti citi si dvs in articolul din link.

Ia, ganditi-va ce s-ar intampla daca structura centrala a DNA ar solicita administratiilor fiscale date/informatii/precizari/clarificari/documente in interesul solutionarii unei cauze penale cum ar fi, spre exemplu, dosarul Teldrum? Raspunsul ar trebui cenzurat si/sau aprobat de d-l Misa?

Pablito, tu si gasca ta de servitori ati depasit orice masura! Nimeni nu si-a batut joc de romani si de Romania asa cum o faceti voi astazi! Puterea si frica de puscarie v-au luat mintile! Opriti-va, pana nu distrugeti tot!", scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

Vezi şi: Beneficii mai puțin cunoscute ale uleiului de măsline: Tratamente pentru trei afecțiuni .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.