Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fără precedent: Un șef de serviciu în funcție, folosit de un politician ca variantă de Premier

ponta spion acoperit ofiter

Directorul SRI în funcție, George Maior, a fost anunțat public de către candidatul PSD la alegerile prezidențiale, ca fiind una dintre variantele de Premier după alegerile prezidențiale.

Întrebat dacă a discutat cu George Maior despre acesta si daca seful SRI i-a spus ca este de acord cu aceasta nominalizare, Victor Ponta a declarat: "N-as nominaliza niciodata pe cineva fara sa-l anunt inainte si fara sa am o discutie".

Potrivit lui Victor Ponta, varianta sefului SRI in functie a fost prezentata in sedinta Coalitiei guvernamentale, iar PSD, UNPR, PC, PLR și UDMR și-au dat acordul să-l accepte pe șeful SRI in functie ca varianta de Premier.

Este pentru prima oara in istoria post-decembrista cand un director al unui serviciu de informatii, aflat in functie, este anuntat public de catre un candidat la prezidentiale ca posibil Premier.

"Dacă pentru România apar pericole de securitate strategică şi pentru a da foarte clar garanţii privind continuarea dezvoltării democratice, a obligaţiilor noastre internaţionale, de asemenea putem lua în considerare şi cred că ar fi o persoană competentă în acest sens dl George Maior, în măsura în care domnia sa, aşa cum a anunţat public, îşi va depune demisia din funcţia de director al SRI după alegeri", a declarat Victor Ponta, la finalul sedintei de Coalitie.

Seful SRI George Maior a anuntat ca dupa alegerile prezidentiale isi va da demisia din fruntea Serviciului si va ramane la aprecierea viitorului Presedinte daca va mai fi sau nu va mai fi seful SRI pentru un nou mandat.

Fostul director SIE, Teodor Melescanu, si-a anuntat, marti, sustinerea in turul 2 pentru Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.