Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fără violenţe, dar cu incidente: 12 persoane au avut nevoie de asistenţă medicală de urgenţă în Piaţa Victoriei

Inquam Photos / Octav Ganea
miting victoriei

Echipajele SMURD au intervenit în 12 situații de urgență la protestul de sâmbătă din Piața Victoriei, iar în urma solicitărilor s-a decis transportarea la spital a două persoane, ele nefiind victimele vreunei agresiuni, informează ISU București-Ilfov.

Până în acest moment, echipajele SMURD au fost solicitate să intervină în 12 situații de urgență, în urma cărora două persoane au fost transportate la spitalul Elias din Capitală. Este vorba de un tânăr în vârstă de 20 de ani, care acuza dureri toracice și de o femeie în vârstă de 29 de ani, care avea amețeli, informează ISU București-Ilfov.

Celelalte probleme medicale semnalate de către protestatarii din Piața Victoriei sunt atac de panică, hipertensivitate, rană la mână.

Zeci de mii de persoane participă, sâmbătă seară, la mitingul antiguvernamental din Piaţa Victoriei, protestatarii scandând "Nu plecăm!". Oamenii, care sunt strânşi atât în faţa sediului Guvernului, cât şi pe străzile laterale, au aprins de mai multe ori lanternele telefoanelor mobile, iar la un moment dat a fost înălţat şi un lampion.

Vezi şi: EXCLUSIV - Unul dintre cele mai grave abuzuri din istoria DNA: Procuroarea Mariana Alexandru, 'eliminată' printr-un dosar fabricat, clasat după patru ani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.