Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fărcășești: IPJ Gorj anchetează două cazuri de solicitare a urnei mobile

enational.ro
politia romana

Poliţiştii au demarat duminică cercetări pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată în două cazuri de solicitare a urnei mobile în comuna Fărcăşeşti, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu, informează Agerpres.

Citește și: IPJ Vrancea a sancționat un membru al unei secții de votare, după ce a adus oameni la secția de votare cu mașina

Potrivit acestuia, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari s-au sesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată constând în aceea că o femeie, de 69 de ani, din comuna Fărcăşeşti, în calitate de fiică a unei femei în vârstă de 87 de ani, din aceeaşi localitate, a depus, în seara zilei de 23 noiembrie, o cerere scrisă de solicitare a urnei speciale, la secţia numărul 214, Peşteana de Jos, pe care a şi semnat-o în numele mamei sale.

"Tot cu privire la aceeaşi infracţiune se efectuează cercetări şi faţă de un bărbat, de 36 de ani, din comuna Fărcăşeşti, care, în calitate de nepot al unei femei, de 91 de ani, din aceeaşi localitate, a depus, de asemenea, la aceeaşi secţie o cerere scrisă de solicitare a urnei mobile pe care a semnat-o în numele bunicii sale. Ca urmare a celor două cereri depuse de aparţinători, titularii cererilor şi-au exercitat dreptul de vot prin intermediul urnei speciale", a spus Victor Ţuhaşu.

El a adăugat că în cauză se continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.