Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Farmacista de la care se aproviziona Gheorghe Dincă CONTRAZICE raportul MAI: bărbatul NU a cumpărat cremă pentru Alexandra

realitatea.net
farmacie medicamente

O farmacistă din Caracal, la care mergea des Gheorghe Dincă și la care se pare că a fost și în ziua în care ar fi ucis-o pe Alexandra, a povestit că îl știa pe bărbat pentru că venea să ia medicamente pentru răceală. Aceasta afirmă că Dincă i s-a părut un om normal

Farmacia la care mergea Gheorghe Dincă se află la circa 10 minute de mers pe jos de locuința sa, de pe Calea Craiovei, lângă piața din Caracal, conform Mediafax.

Citește și: BOMBĂ Gheorghe Dincă a fost AUDIAT la Craiova pentru o a TREIA victimă -Telefonul ei a fost găsit în locuinţa criminalului

Una dintre farmaciste spune că îl cunoștea pe Gheorghe Dincă pentru că venea des, iar de cele mai multe ori cumpăra medicamente pentru răceală.

Surse locale afirmă că aceasta ar fi, de altfel, farmacia la care a fost Dincă și în ziua în care ar fi ucis-o pe Alexandra, pentru a cumpăra unguent cu care să îi trateze fetei rănile, dar farmacista a negat acest lucru.

Când Alexandra a fost sunată de unul dintre polițiști, fata i-a spus că agresorul a plecat la farmacie, să cumpere o cremă, potrivit raportului MAI ce prezintă dinamica discuției dintre Alexandra și ofițerii de poliție, atunci când copila a sunat la 112.

„Aceasta a relatat că este sechestrată într-o casă de un bărbat care în acel moment nu se afla lângă ea, fiind plecat la farmacie să cumpere cremă pentru a-i trata rănile provocate la mâini. Totodată, victima a precizat că, în acea curte, se afla un brad, un nuc, o mașină platformă cu fiare vechi, un autoturism gri, și mai mulți câini lupi dezlegați, în continuare, polițistul a întrebat-o dacă are rețea internet pe telefonul de pe care vorbește și răspunsul a fost negativ. Tot cu ocazia convorbirii, șeful biroului i-a solicitat să-i comunice culoarea gardului și dacă poate să iasă din casă și din curte. Cea în cauză a răspuns că gardul este din metal de culoare roșie și nu poate ieși din încăpere deoarece este legată și afară sunt câini lupi”, se arată în raportul MAI ce prezintă dinamica discuției dintre Alexandra și ofițerii de poliție, atunci când fata a sunat la 112.

În același document se mai arată că discuția este încheiată atunci când pe fundal se auzea lătrat de câini și fata spune că nu mai poate vorbi, deoarece bărbatul s-a întors. Fata a precizat și că a fost violată de bărbat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.