Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Farmec a inaugurat primul magazin în sistem franciza, în Baia Mare

farmec

Farmec continuă extinderea reţelei naţionale de magazine de brand şi a inaugurat, în sistem de franciză, primul magazin din Baia Mare, informează compania printr-un comunicat remis, joi, AGERPRES.

Odată cu noua deschidere, compania ajunge la o reţea de opt magazine Farmec şi 22 de magazine Gerovital proprii şi câte unul în sistem de franciză.

Noul magazin funcţionează în sistem de franciză şi are asociat centrul de cosmetică şi well-being "Cobo Spa", unde sunt folosite produsele din gama profesională, Gerovital H3 Equilibrium.

"Ne bucurăm să fim alături de antreprenorii din toată ţara şi din afara graniţelor, interesaţi de industria cosmetică, care să rezoneze cu viziunea noastră privind frumuseţea, inovaţia, atenţia la nevoile consumatorilor şi alături de care să putem continua să creştem brandurile din portofoliu. În tot acest proces, le suntem aproape în fiecare etapă şi le punem la dispoziţie un proiect la cheie, precum şi asistenţă în implementarea lui şi promovarea lansării noului magazin", a declarat Mircea Turdean, director general Farmec.

Farmec, una dintre cele mai mari şi cu tradiţie companii din România, are certificare internaţională GMP şi comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 ţări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.