Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Farul Constanţa, campioana României: Nedelcu – Noi aşa am câştigat campionatul acesta, cu remontada / Ce le-a spus Hagi jucătorilor la pauză

Telekom Sport
Dragoş Nedelcu

Dragoş Nedelcu a declarat, duminică seară, că Farul a câştigat titlul cu “remontada”, reuşind să revină după ce a fost condusă nu doar în meciul cu FCSB, potrivit news.ro.

“Săptămâna asta m-am antrenat doar ieri. Astăzi i-am bătut pentru că am fost mai bine pregătiţi fizic, i-am simţit slabi fizic pe teren. Cred că astăzi ei au jucat în doi jucători, Coman şi Compagno. Noi aşa am câştigat campionatul acesta, cu remontada”, a spus Nedelcu.

El a vorbit şi despre ce le-a spus Hagi jucătorilor la pauză: “A fost una dintre cele mai liniştite pauze de când sunt la echipă: a spus să ne continuăm sfârşitul de repriză, care a fost bun. ‘Continuaţi pentru că o să vină!’”.

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.