Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Farul Constanța, noul lider al SuperLigii Feminine de fotbal

Facebook
fc farul constanta

Farul Constanța este noul lider al SuperLigii Feminine de fotbal, după victoria din weekend împotriva Universității Cluj.

Farul Constanța ajunge la 4 victorii consecutive, după ce a reușit să o învingă acasă pe Universitatea Cluj, scor 1-1. Golul a fost marcat de Claudia Chiper.

În urma acestui rezultat, Farul a detronat-o pe Politehnica Timișoara din fruntea clasamentului, devenind astfel noul lider al SuperLigii Feminine.

Politehnica Timișoara a continuat seria de rezultate negative după încă o înfrângere, de această dată împotriva echipei FK Csikszereda. Politehnica a pierdut poziția de lider, după ce condusese ierarhia SuperLigii Feminine în ultimele 9 etape, inclusiv sezonul regular, scrie FRF.

FK Csikszereda obține prima victorie din play-off chiar împotriva liderului dinaintea acestei etape, și se apropie de podium, afându-se astfel la doar 5 puncte în spatele ocupantei locului 3, Universitatea Cluj.

„Lupta la titlu pare că se va da între primele 3 clasate, iar deocamdată nimic nu pare deja câștigat. Mai sunt multe puncte puse în joc, iar play-off ul ne poate oferi și mai multe surprize”, potrivit frf.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.